52-Måske kender du det her med, at en opskrift ofte er rigtig god at have ved hånden, når du skal forsøge dig med en ny ret, eller bare ikke er så velbevandret i et køkken?

På samme måde gælder det i vores eget privat- og arbejdsliv.

Hver gang vi møder en udfordring – som vi enten ikke har lært at takle, ikke er så erfaren med, har oplevet det før, men brænder nallerne hver gang – så skal der ikke meget til før vi brænder noget på…

Hvis du derfor føler, at det ikke altid er lige nemt at navigere midt i relationer, konflikter, kollegaer, krav, forventninger og dine egne barrierer, kan det derfor være effektivt, at have nogle gode opskriftspunkter at gå ud fra.

5 konkrete tips til at opleve mere livsglæde

1. Undlad at dømme andre
2. Undlad at have forventninger, men nyd i stedet det du oplever
3. Opgiv behovet for at vide hvorfor tingene sker som de gør, følg strømmen
4. Hav tillid til at uplanlagte hændelser er en mulighed for vejledning til din videre færd i livet
5. Hav mod til at træffe de valg, du ved er nødvendige og accepter tingenes tilstand

Det lyder simpelt – og det er det også. Men det er bestemt ikke nemt! Måske mærker du lidt modstand på sætningerne og tænker, at det kan jeg ikke bare lige gøre.

Det vigtigste er, at du prøver dig frem og træffer de valg, du selv mener er rigtige for dig. Mit råd er blot, og jeg har selv erfaret det på egen krop, at hvis du på forhånd har en strategi og et bevidst fokus på dine egne handlemønstre, så er det noget lettere at træffe valg, sige fra eller til, samt fastholde en energineutral holdning.

God fornøjelse med din nye opskrift – det er gammel visdom, som stadig holder stik.

Martin Kirkevang

Tagged with →  
Share →