*Vær Den Du Er*
5 trin til øget energi & livsglæde

ET PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB…
Hvor du lærer at 
være tro mod dig selv!

Forandring tager tid og derfor er dette kursus skræddersyet med 4 kursusdage og 3 x coaching, så du har tid og plads til at arbejde dig hen mod mere mening, glæde & overskud, samt lære at skabe den ro og forståelse der skal til for, at du kan være dig selv og trives i din hverdag.

Vil du også lære at stå ved den du er?

Føler du også, at?

 • du ikke kan lide den du er og gerne vil være noget andet?
 • du har fat i din selvudvikling, men mangler det ekstra skub?
 • følelserne tager over og slår dig ud af kurs?
 • du ikke helt ved hvem du er?
 • motivationen daler og de gode vaner ikke holder ved?
 • du har forsøgt før men at det ikke har virket?
 • du ikke er god nok og er træt af at hige efter anerkendelse?
 • tankerne tager over og negativiteten styrer?
 • tingene ikke er helt optimale på arbejdet eller privat?
 • konflikter, forhold eller relationer kan være svære?

…så vil forløbet give dig:

 • et stærkere fundament i hverdagen
 • mere glæde og tilfredshed ved at være dig selv
 • større grad af nærvær og indre ro
 • flere positive tanker og mindre selvkritik
 • øget forståelse af hvorfor du har det som du har det
 • plads til at få sat godt skub i din personlige udvikling
 • retning på dine ønsker og din evne til at mærke dig selv
 • konkrete og simple skridt der er til at overskue
 • øget selvværd og modet til at være tro mod dig selv
 • fornyet energi og lyst til at ændre tingene

“Jeg kan på det varmeste anbefale Adam og har i dag en uendelig stor taknemmelighed for den støtte jeg har fået, både i personlige coachingsamtaler, samt på alle kursusdagene på selvudviklingsforløbet “Vær Den Du Er”. Både Adam selv, hans ord, alle værktøjerne og de simple øvelser han har lært mig at bruge, hænger i mine tanker konstant og har hjulpet fantastisk meget til at komme videre. Tak.

Adam har en evne til at forstå menneskers natur og reaktioner og ved hans indsigt og erfaring har jeg lært, at jeg kan finde vejen til accept ved anerkendelse af mine følelser. Adam kan helt bestemt lære dig at lytte til dig selv, være tro mod den du er, samt vise dig hvordan du forandrer dig. 

Jeg er rigtig glad og taknemmelig for at have krydset Adams vej.” 

Dardo Allen, Ingeniør
Deltager på “Vær den du er”

Sådan er forløbet skruet sammen – 3 kursusdage, 3 x coaching, 1 x workshop:

Kurset er for dig, der:

 • Har levet efter andres værdier og ikke synes tingene giver mening længere
 • Er bange for at stå ved dig selv og sætte grænser
 • Endnu ikke har lært at du indeholder noget unikt
 • Vil forstå dine mønstre og kan mærke noget ikke er optimalt
 • Ønsker at lære hvordan du kommer videre men ved ikke hvordan
 • Ved meget om dig selv, men mangler et skub til at ændre det sidste
 • Vil slippe gamle følelser samt være tro mod dig selv
 • Savner retning og livsglæde
 • Vil blive bedre til at sige til og fra og prioritere det der er vigtigst

Hør mere om at være tro mod dig selv:

Det praktiske – så du kan være den du er:

Underviser: Forfatter, trivselsekspert, mentor & StayTrue Ambassadør, Adam Advaith.

Kursuspris: 5.800,00 kr. inkl. moms for hele forløbet, inkl. let forplejning, materiale, sparring og undervisning. Deltager du via en virksomhed er kurset ekskl. moms.

Betal i rater:
Du må gerne betale kursusforløbet i flere rater – giv mig blot besked og så finder vi selvfølgelig en løsning, der matcher dine muligheder.

Betal med donation:
Har du ikke alle midlerne, men vil virkelig gerne med, så tilbyder jeg dig at betale det du nu føler, at du kan!  Skriv eller ring til mig og forklar din situation og så finder vi en løsning. (Og du behøver ikke have dårlig samvittighed – for jeg mener det rent faktisk 100%)

Kom med som du er – uanset din alder, status og midler.

Varighed: 4 kursusdage & 3 x personlig coaching, 2×30 min. GRATIS tlf.sparring ml. de to første kursusdage, i alt mere end 27 timer. Du får udleveret CD’er, bøger, arbejdsmappe, opgaver, hjemmeøvelser, samt individuel støtte til optimalt fokus i din proces.

Inden hver kursusdag får du læsestof, samt fokuspunkter du kan arbejde med. Efter hver kursusdag får du konkrete hjemmeopgaver og fokus at arbejde med indtil næste gang vi skal mødes. Du vil modtage info på mail hver gang, samt skal lave forskellige øvelser og tests på nettet, hvorfor du skal have en grundlæggende erfaring med at bruge computer og Internet. Alternativt skal du alliere dig med en bekendt, der kan hjælpe med det tekniske der hvor du er.

Sted & dato: Staytrue Kursuscenter, Nashøjvej 10, 4700 Næstved

Kommende kursusforløb annonceres her når de oprettes.

De 3 personlige coachingsamtaler aftaler vi specifikt efter kursusdag 3 hvor du kan vælge den tid du bedst kan på de fastsatte datoer.
*Coachingsamtalerne i Næstved afholdes ved personligt fremmøde.

Yderligere information: adam @ staytrue.dk – (+45) 4040 6526

Tilmelding:  Sker ved at du sender en mail om at du vil deltage og efter bekræftelsen fra mig indbetaler aftalt kursuspris til den konto jeg angiver.

Andet praktisk: Der er begrænset plads til max 6 personer på forløbet, så der er tid og plads til alle.
Du befinder dig i rolige omgivelser hvor der er fred og ro til at være tilstede med din egen proces og behov, som et lille afbræk fra hverdagen.

Der vil være lækre økologiske snacks, kaffe, the og masser af rar atmosfære.
Du tager selv din egen frokost med, som kan opbevares i køleskab. Der er fuld bestik og service til rådighed.
Jeg laver ofte også en lækker lille ret til at supplere os alle under frokosten, så du går bestemt ikke sulten derfra.

Transport til kursuscenteret i Næstved bør være i bil, da offentligt ikke er optimalt pga. beliggenheden i de naturskønne rammer. Der er gratis parkering og GPS finder direkte dertil.

“Tak for et meget inspirerende forløb.
Jeg har fået mere ud af det halvår, processen har været i gang, end jeg kunne have håbet på.

Det er tydeligt, at jeg er kommet rigtig langt i min personlige udvikling, og har fået en masse redskaber, som jeg kan gøre brug af i min dagligdag og derigennem skabe den forandring, som jeg har ønsket mig længe.

Jeg oplever at jeg generelt er blevet et mere tilfreds og gladere menneske, men bedst af alt er, at min indre kritiker er væk og jeg er blevet min egen bedste ven.” 

Tidligere deltager, Pædagog

Du lærer en masse nyt ift. at være dig selv:

Og du vil opleve, at du får personlig sparring hele vejen og at det er MÅDEN du sammen med mig lærer at omsætte det på! Det er også en fordel hvis du allerede kender min bog “Jeg tør godt!”, som mange af redskaberne bygger på. Du vil også skulle læse bogens afsnit på kurset, så du optimerer din indlæring og får mest muligt ud af din investering. En personlig proces kræver mennesker og der er lag i personligheden, som vi ikke kan finde frem til alene eller ved bare at læse os til det…

På selve kursusdagene vil du opleve, at du kommer gennem mange refleksioner og øvelser – både fra bogen – samt nye ting, som du kun finder på selve dagene og som kræver, at du guides personligt gennem dem. Du vil også lære utrolig meget af samværet med os andre og de historier, tanker og oplevelser vi hver især har med os. Og jeg er med som din guide til at spotte den adfærd og de ting, som begrænser, så du kan komme videre i din proces…

Og kursisten Lennart anbefaler det:

Tidligere deltager udtaler:

Kære Adam. Tak for de dejlige timer vi havde sammen, både i gruppen og bare os to sammen på selvudviklingsforløbet “Vær den du er”. Du har skubbet mig godt på vej ud i mit nye voksenliv hvor jeg oplever at mine fødder nu står mere stabilt på jorden og at jeg ikke bare skal opfylde andres behov, for derefter at glemme mig selv.

Vi var utrolig forskellige på holdet og jeg så virkelig hvor meget andre også kan have en helt særlig historie, som præger deres trivsel og livsglæde. Den ene kursist havde et stort mod i sin proces, hvilket lyste langt væk. En anden havde et stort intellekt og spurgte nysgerrigt ind til materien, og en tredje en enorm livserfaring og tørst på livet. Og så er der dig Adam – et autentisk menneske og et lys for os andre, der er på vej og kan drage glæde af dine opnåede erfaringer.

Jeg har så tit spurgt mig selv hvem jeg er og har flere gange, når jeg har været i et forløb hos en terapeut, altid følt at jeg gennemskuede hele set-uppet fra starten. Når først jeg havde været mine traumer igennem fra min opvækst, så var der ligesom ikke mere kød på. Jeg skulle bare sige de rigtige ting, så var jeg på rette vej iflg. det etablerede system. Men det fik jeg ikke lov til med dig – du holdt mig respektfuldt og tillidsfuldt fast i rent faktisk at forstå mig selv. Og det gjorde, at jeg endelig kunne komme videre i min selvudvikling.

Min fortid har konstant bidraget med emotionelle op- og nedture, plus diverse sammenligninger af mig selv og andre, og tvivlen på mit eget værd. Jeg er dog – gennem dit forløb – nået til den konklusion, at jeg er et menneske indeholdende både tanker, følelser og kvaliteter som så mange andre – og at det er helt okay, at jeg er som jeg er. Jeg ved nu, at jeg ikke skal kæmpe for at passe ind, men kan glædes over bare at være mig selv.

Inderst inde i mit hjerte har jeg gennem kursusforløbet ”Vær den du er”, nu fundet min egen kerne af mod, mit kompas er blevet kalibreret og nålen peger fremad på min egen vej. Mine sanser er skærpede og jeg er på vej mod en mere glædesfyldt og meningsfuld hverdag. Jeg behøver for første gang i mit liv ikke værdsættelse og ros for at være den jeg er – for jeg ER mig. Og jeg er på en opløftende rejse ud i verden, med mit EGO forpustet haltende bagefter!

Lennart Fredmark, Kropsterapeut
Deltager på “Vær den du er”

Mere end 7 år med glade kursister…

Og her er Majbritts videoanbefaling:

Tidligere deltager udtaler:

“Jeg har deltaget i Adam Advaiths 5 trins kursus “Vær Den Du Er” i de afstressende og rolige omgivelser på hans kursuscenter.

Jeg var kørt fast i min selvudvikling og vidste at der skulle ske en ændring, men selvom jeg har arbejdet med mig selv i mange år, kunne jeg bare ikke knække koden til at komme videre. Jeg håbede derfor, at kurset kunne skubbe mig i gang…og det gjorde det i høj grad…

Det har været rigtig godt med den personlige sparring, arbejdsmaterialet, de konkrete opgaver, videoer, øvelser og skemaer vi har udfyldt undervejs, samt de virkelig brugbare hjemmeopgaver. 
Og på kursusdagene kom vi virkelig i dybden og fik integreret redskaberne og ikke bare ”hørt” dem – for det går jo som de fleste kender – oftest i glemmebogen igen. Men pga. Den måde Adam har strikket selvudviklingsforløbet sammen på, sker indlæringen i et tempo der er super godt – og jeg har følt at jeg havde mig selv med i det.

Gennem forløbet har jeg fået nogle meget brugbare værktøjer til at stilne tankerne, skabe ro i mine følelser, forstå min egen adfærd, lære at stoppe op og mærke efter og ikke lade mig rive med som før i tiden, samt finde mere glæde og mod til at turde være mig selv…Alt sammen guldgruber af erkendelser, som jeg tager med på min videre selvudviklingsrejse. Det der overraskede mig mest, var Martins evne til at gøre det komplekse, simpelt, så alle kan forstå det – uden at skulle bruge flere år på at lære det selv, som jeg har erfaret tidligere.

Adam er rigtig god til at forklare tingene på sin helt egen behagelige og venlige måde og selv når du synes det er sværest, så formår han at få dig med så du føler det er okay at være dig og at du reelt kan bruge det til noget. Materialet er helt fantastisk, let forståeligt og jeg ser det også er meget gavnligt for dem som lige er startet på at finde vej i deres personlige udvikling.
Martins personlige guidning undervejs er enormt jordnær og håndgribelig, uden fancy ord og svær teori – man rykker virkelig når man kommer i gang.

Jeg var endda så heldig, at min kæreste også deltog i kurset og vi har derigennem fået en dybere forståelse for hinanden og styrket vores forhold, så der nu er mere glæde, gensidig accept og fornyet motivation til at ville hinanden. Og det var på ingen måde ”hokus-pokus”, farligt eller grænseoverskridende ift. det med følelser for ham, fordi Martin har en faglig, teoretisk og kompetent måde at belyse helt almindelige trivselsproblemer, både ved at dele sin egen erfaring og ved at koble forskning på det også.

Jeg kan derfor kun give Adam og hans firma StayTrue mine bedste anbefalinger og ønsker for enhver, der gerne vil finde fodfæste.”

Charlotte Have, pædagog
Deltager på “Vær den du er”