Klar til forandring

Foredrag om at tackle forandringer

Hvis der er noget, som er helt sikkert i vores moderne verden, så er det, at forandringer er kommet for at blive.
Hver dag bombarderes vi med opgaver, forventninger, omgivelser der trækker ændrigner ned over hovedet på os, samt et utal af sanseindtryk fra kollegaer, kunder, relationer og medier.
Det hæsblæsende tempo vi arbejder under på mange arbejdspladser kan nemt ruske i tagpladerne.

Hvorfor booke dette foredrag?

Når vi ikke kan undgå forandringer, så kan vi lige så godt lære at tackle dem ordentligt! Hvis ikke vi, som enkeltpersoner, formår at tackle vores egne reaktioner og omstille os, så kan vi risikere at vores robusthed mod de ydre omstændigheder bliver svækket og vores modstand mod arbejdet, hinanden og ledelsen stige. Et foredrag med konkrete værktøjer til at passe på sig selv og holde fokus på opgaverne, koblet med en humoristisk facon, kan hjælpe med at afværge problemerne.

Fordele

Når du først ved hvad der skal til for at fastholde arbejdsglæden og ikke lade ydre faktorer påvirke din motivation og entusiasme, så bliver det lettere at tage fat på det, som løser udfordringerne og sørger for at stormen ikke vælter nogen omkuld.
De centrale reaktioner, som vi mennesker oftest har under forandringer, bliver belyst og vil give dig mulige løsninger til din og dine kollegaers egen hverdag.

Udbytte

 • I får konkrete redskaber til at håndtere de uundgåelige forandringer, som er i en virksomhed eller organisation i bevægelse.
 • Brugbare teknikker til at blive klar til forandring
 • Viden om hvordan i hver især kommer godt gennem omstillingsprocesserne

SSC Karriererådgivning siger

“Jeg mødte Adam på et kritisk tidspunkt og sjældent har jeg mødt et menneske, som gennem sit nærvær og rolige tilgang til alt hvad han formidler, har formået at give mig en viden og en teknik, som jeg fortsat gør brug af hver eneste dag.

Jeg kan på det varmeste anbefale Adam Advaith”

Susan Christensen, Master Coach & Karriererådgiver

Praktisk

Varighed 60 minutter
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

  Dit navn & firma (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Hvilket foredrag er du interesseret i?
  (skal udfyldes)

  Din besked