Fra stress til trivsel

Foredrag til virksomheder

Foredrag om optimal ledelse

Usagte forventninger, hengemt irritation, uløste konflikter, utilfredshed i livet…Uanset hvilken årsag, der skaber stress og sygemeldinger, så er sammenhængen tydelig! Få indblik i essensen af et optimalt arbejdsmiljø og bliv i stand til at skabe trivsel. For alle, der arbejder med mennesker, og ønsker arbejds- og livsglæde og konkrete værktøjer til balance på arbejdspladsen.

Hvorfor booke dette foredrag?

Gennem humor, og sjove, men virksomme øvelser, bliver i guidet gennem kerneårsagerne til mistrivsel og hvordan man rent faktisk kan ændre – og blive ved med at fastholde – sin egen og kollegaernes selvmotivation og stabile modstandsdygtighed over for stress.

Fordele

Når du ved hvordan du arbejder med de essentielle elementer i et optimalt arbejdsmiljø, så kan du for alvor sikre motivation og trivsel.

Med det rette fokus og en anerkendende tilgang, vil du være i stand til at udnytte de inderste potentialer, personlige styrker og skabe helhedsorienteret vækst i virksomheden.

Udbytte

 • Du vil som individ få fornyet forståelse for sindets grundlæggende fælder
 • Du lærer hvordan du motiverer dine omgivelser til øget selvansvar
 • Du får nøglen til at skabe et stabilt fundament for mental sundhed
 • Du vil, som individ og ifht. dine omgivelser, få redskaber til at vende stress til trivsel

Reloop Danmark siger

“Adam har en helt enestående livsforståelse, som gør at han kan hjælpe sine kunder med at finde nye potentialer i dem selv og derigennem udvikle sig. Gennem en god sammenkædning af videnskabelige facts og en utrolig personlig indsigt, har Adam evnen til at gøre materialet nærværende, relevant og ikke mindst udviklende.”

Jesper Bundgaard, direktør – Knowledge management

Praktisk

Varighed 60 minutter
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

  Dit navn & firma (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Hvilket foredrag er du interesseret i?
  (skal udfyldes)

  Din besked