Så tal dog ordentligt

Foredrag om optimal kommunikation

Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke altid er helt nemt at forstå hvad andre mener, også selvom vi tror at vi hører hvad de siger…Så hvis dit budskab ikke kommer igennem, så er det ikke nemt for modtagerne at forstå dig.
For at undgå forvirring og problemer fordi vi taler forbi hinanden, er det essentielt, at vi forstår de basale hemmeligheder – På dette foredrag får du på en sjov og forunderlig vis, indsigt og redskaber til at kommunikere optimalt
.

Hvorfor booke dette foredrag?

Når du kender de simple måder at forstå hvad dine modtagere lytter efter, så kan du nemt og bevidst målrette din kommunikation, så du får alle med. Hvis du vil blive bedre til at spare tid og energi på manglende forståelse, så skal du være i stand til at kommunikere på den rette facon.

Fordele

Fordelene ved dette foredrag er, at du får afdækket de grundlæggende elementer i god kommunikation, så du faktisk kan trænge igennem med dit budskab første gang.
Og når du ved hvilke typer personer du står over for, så bliver det simpelt og ligetil at få tungen på gled, uden at kløjs i formuleringerne, med irritation og forvirring som konsekvens af manglende forståelse.

Udbytte

 • Du lærer et simpelt og uhyre effektivt redskab til optimal kommunikation
 • Du opnår adgang til din egen naturlige autoritet
 • I lærer en aktiv dialogform, som styrker samarbejdet
 • Metoder til at håndtere din egen tilstand, så du kan forblive neutral på din egen banehalvdel

Søgårdsskolen Gentofte siger

“På Søgårdsskolen arbejder alle medarbejdere i selvstyrende teams, og møder også de glæder og udfordringer, der er i et teamsamarbejde. Til at blive klogere på disse udfordringer og deres løsninger, har vi haft glæde af, at Adam Advaith har holdt foredrag og udviklingsforløb hos os. 

Vi har nu større bevidsthed om vores egne ressourcer, oplever mere energi, overblik og psykisk robusthed ifht. de mange arbejdsopgaver.

Jeg er glad for at kunne anbefale Adam til andre.”

Knud Nordentoft, Skoleleder

Praktisk

Varighed 60 minutter
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

  Dit navn & firma (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Hvilket foredrag er du interesseret i?
  (skal udfyldes)

  Din besked