*Vær Den Du Er*
5 trin til øget energi & livsglæde

ET PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB…
For dig der ønsker positive forandringer i dit liv !

Det handler om at gøre det du gerne vil – at vide hvem du er og hvor du skal hen, så du nemt kan fastholde humoren, letheden og glæden i livet.
Undgå at dit humør bliver styret af dine omgivelser, bekymringer, negative tanker og fortidens oplevelser.

Er du også klar til at få mere ud af livet?

“Jeg føler ikke længere, at jeg bliver kvalt i arbejdsopgaver, men kan se hvilken sti jeg skal følge!
Du har givet inspiration til at gå efter det vigtigste – både på jobbet og privat.”
– Sanne von Eyben, Novo Nordisk A/S

Lær de kritiske trin til at opnå dine ønsker, ved at:

Fokusere på de vigtigste ting, der reelt afgør om du rykker dig, så du kan bruge din tid på det, som gør dig glad og styrker dit naturlige overskud og giver dig energi.

Give slip på gamle vaner, som forhindrer dig i, at tænke i nye baner, så du kan give plads til dine sande behov og ikke glemmer dig selv i en hektisk hverdag.

Få klarhed over hvilken retning der er den rette for dig, med indsigt i nogle essentielle teknikker, som kun få har lært at bruge, men som du nu også kan få glæde af.

Forstå den egentlige sammenhæng mellem krop og sind, så du ikke længere behøver blive styret af indre uro, negative tanker, bekymringer eller manglende energi.

Finde modet til forandring og mærke din egen gnist, så du bliver bedre til at mærke dine grænser, gøre op med besværlige konflikter, blive fri af tanker og hvile mere i dig selv.

Du får skabt overblik & mere ro i dit liv, så du tydeligt kan se hvad du skal gøre for at opnå dine ønsker og navigere i et omskifteligt liv.

Du kan bruge det direkte i din hverdag, ved at træne på 4 kursusdage, 3 coachingsessioner, sparring i hele forløbet, arbejdsmappe og konkrete hjemmeopgaver.

Det løser dine udfordringer ved, at du lærer at tackle dem neutralt og uden at du bliver styret af gamle reaktioner og svære følelser.

Du lærer at bryde dine gamle vaner med lethed, finde meningen og turde gøre det, som gør dig oprigtigt glad – uden at lade andres meninger og agendaer påvirke dig.

Du lærer at pille de falske lag af løget og definere den optimale version af dig selv, så undgår at ende med endnu flere bekymringer, frustrationer og tungsind.

Du vil kunne mestre dit sind og følelser, så du forstår de udfordringer du har og ved hvordan du selv ændrer tingene, så du kan mærke at du er værdsat, som den du er.

JA, tag mig til kalenderen og tilmelding

Lyder det godt? - og er du klar til forandring?

“Efter en lang periode med modvind på arbejdsfronten, kunne jeg mærke et stort behov for forandring, da arbejdet begyndte, at påvirke mig både fysisk og psykisk. På Adams selvudviklingskursus, lærte han mig en række konkrete øvelser, hvilken var lige den medicin jeg havde brug for.

Ligeledes havde vi en række samtaler, som hjælp mig med at finde ud af, hvad der i virkeligheden motiverede mig. Denne givende proces hjalp mig til at prioritere anderledes, og i en langt større grad, at værdsætte selv de mindste ting i hverdagen.

Konklusionen må være, at Adams positive indgangsvinkel, har for mig været en stor kilde til inspiration – og jeg bruger i vid udstrækning mange af de værktøjer Adam introducerede.”

Jonas Petersen, tømrer & bygningskonstruktør
Selvstændig

“Jeg vil næsten være så fri at skrive, at du har ændret mit liv…

Du bandt de brikker sammen, som mørtel mellem mursten, som jeg havde samlet sammen gennem tiden.
Du formåede at give mig et håb om, at der er intet der er umuligt og at ting kan ændres.

Jeg bruger det dagligt og det virker så godt! Og jeg ser det har en positiv effekt på mine omgivelser. Alle bør vide hvor enkelt det er at gøre noget ved, og ændre, tingene – blot ved at være bevidst om hvordan.

Det fik du, på en meget meget fin, pædagogisk og rolig måde, med mange eksempler, film, øvelser og personlig empati, formidlet videre til os på dit utrolig givende selvudviklingsforløb.”

Yvonne Broby Madsen – Industrilaborant
Novo Nordisk A/S

Det hurtige overblik:

*Vær Den Du Er – 5 trin til øget livsglæde*

Fordele (1. kursusdag)

Føler du, at du er låst fast i hverdagens pligter og andres krav? Og drømmer du om at finde den magiske nøgle til at skabe netop de forandringer, du ønsker i dit liv?

På dette 1. kursus lærer du præcis, hvad der skal til, for at du flytter dig. Du lærer at forstå, hvorfor du gentager de samme mønstre igen og igen – og hvad der skal til for at bryde dem.

Dette modul er skræmmende effektivt og netop det skub, du mangler for at skabe den forandring, du ønsker.

Udbytte

 • Du får indsigt i årsagerne til dine problemer.
 • Du får effektive værktøjer til at håndtere dine udfordringer.
 • Du får overblik over, hvordan du skaber  forandring.
 • Du lærer at forstå for dine vaner, og hvordan du bryder de mønstre, som holder dig fast.
 • Du får tændt din indre gnist, så du kan tage fat i de mest nærliggende problemer. I dag!

Fordele (2. kursusdag)

Dette 2. kursus handler om, at du finder dit ”indre kompas” – og lærer at bruge det så du kan finde vejen du gerne vil med dit liv.

På dette intensive kursus går vi i dybden med dine værdier og mål. Du finder svaret på, hvorfor du laver det, du laver. Og om det er det rigtige. Kort sagt, du får dine indre pejlemærker på plads, og du lærer, hvordan du skal bruge dem.

Udbytte

 • Du får klarhed over, hvad dit unikke potentiale er, og hvad det er, du brænder allermest for.
 • Du opnår klarhed over, hvad dine mål er – og hvad der afholder dig for at nå dem.
 • Du får lettere ved at træffe valg – som er de rigtige for DIG ikke for andre.
 • Du får nogle af mine bedste og mest effektive værktøjer, der hjælper dig med at sætte ord på dine behov og forventninger
.
 • Du opnår (MEGET) større tilfredshed og arbejdsglæde.

Fordele (3. kursusdag)

På 3. kursusdag tackler vi fortidens ubevidste oplevelser, som påvirker dig i dag. Først når du giver slip på de følelsesmæssige oplevelser, som spænder ben for dig og giver slip på dem, genvinder du styringen og undgår at blive vippet af pinden.

Men resultatet er det værd! Når først du er mere psykisk robust, er det lettere ikke at bliver vippet af pinden og miste den indre ro og balance.

Udbytte

 • Du får værktøjerne til at skabe indre centrering og ro i din krop og dit sind.
 • Du vil opleve, at dine reaktioner ændrer sig positivt
 • Dine fysiske stressreaktioner bliver markant mindre.
 • Du bliver bedre til at takle konflikter – også din indre – fordi du hviler mere i dig selv.
 • Du bliver mere psykisk robust og sværere at slå ud af kurs.

Fordele (Individuel coaching)

4. step er personlige coaching-sessioner.
Vi ved, at forandringer kræver mere end god vilje – det kræver fokus og handling. Og det er helt normalt, at hvis ikke man har nogen tæt ved sig, som kan minde en om de vigtige ting og støtte med sparring og refleksion udefra, så daler selvmotivationen stille og roligt.

For at sikre dine resultater er det 4. step derfor tilrettelagt som et personligt, skræddersyet coachingforløb. Det sikrer 100% fokus på dine mål. Under forløbet hjælper jeg dig med at holde snuden i sporet og over tid skabe de langsigtede forandringer i dit liv, du ønsker.

Udbytte

 • Du får intensiv sparring og personlig opbakning til at skabe positive forandringer i dit liv. Men pas på, det er vanedannende at nå sine mål!
 • Din indsigt og viden fra step 1-3 rodfæster sig som gode nye vaner.
 • Du får værktøjerne til fortsat at skabe holdbare resultater og positiv udvikling i dit liv.
 • Du frigør dit indre potentiale og kommer til et stadie af oprigtig “self mastery”.
 • Din oplevede fremgang giver MARKANT mere overskud, tillid og glæde.

Fordele (5. kursusdag)

5. og afsluttende kursusdag er lavet fordi de fleste af os, over tid, glemmer at bruge det vi har lært fuldt ud. Den nye viden har været brugbar for en periode, men midt i travlhed, hverdagens jag og mange opgaver, kan den dybere indlejring af vanerne komme lidt i baggrunden. 

Derfor vil vi her, efter en længere periode med de nye færdigheder, sammen sørge for at din investering ikke bare glider ud i sandet.

Udbytte

 • Du får en fornyet læring og indsigt i dine ressourcer og evne til at handle hensigtsmæssigt.
 • Du vil få en vedvarende effekt af de redskaber du har lært.
 • Du får værktøjerne til fortsat at skabe holdbare resultater og positiv udvikling i dit liv.
 • Du vil opleve fornyet motivation og lyst til at udvikle dig fremadrettet.
 • Mere humor, lethed og glæde til din hverdag.

“Tak for et meget inspirerende forløb.
Har fået mere ud af det halvår, processen har været i gang, end jeg kunne have håbet på. Er kommet rigtig lang i min personlige udvikling, og har fået en masse redskaber, jeg kan gøre brug af i min dagligdag og derigennem skabe den forandring, som jeg har ønsket mig længe. 

Er generelt blevet et mere tilfreds og gladere menneske, men bedst af alt er, at min indre kritiker er væk og jeg er blevet min egen bedste ven.” 

Tidligere deltager, Pædagog

MATERIALER

På kursusdagene vil du få udleveret komplet arbejdsmappe, guidede meditations-cd’er, inspirerende DVD og 2 virkelig gode bøger, hjemmeopgaver, lydfiler & refleksionsskemaer

FORPLEJNING

Du vil få en lækker og let forplejning i form af ØKO-snacks (frugt, nødder, div. helsekost-mix), urte-the og koldt vand. Frokost bedes du selv medbringe. Der er mulighed for opbevaring i køleskab

TRANSPORT

Du skal være i nogle skønne lyse lokaler kun 3 min. gang fra Nørreport station. Der er et væld af parkeringspladser og alle offentlige midler dertil, såsom bus, metro, Intercity og S-tog

‘Vær Den Du Er’ er for dig der oplever:

 

stjerne-lilleEr det svært at bevare roen og ikke lade omgivelserne påvirke dig?

stjerne-lilleBekymrer du dig om hvad andre tænker om dig?

stjerne-lilleEr der følelser du har svært ved at acceptere?

stjerne-lilleMangler du troen på, at det nok skal gå?

stjerne-lilleØnsker du bare mere glæde, selvværd og ro i hverdagen?

Vil du gerne give slip på det der hæmmer dig – og (gen)finde dit naturlige flow…?

Tag med på kurset! – “Vær Den Du Er – 5 trin til øget livsglæde”

Hør min historie og hvordan disse teknikker bragte mig tilbage på sporet – og hjalp mig til at fastholde den indre ro og balance.
– Ligesom de kan gøre det for dig!
JA, tag mig til kalenderen og tilmelding

Kan du mærke, at du er klar til noget nyt & bedre?

Hej, jeg hedder Adam.

“Jeg mødte Adam på et kritisk tidspunkt i mit liv.
Sjældent har jeg mødt et menneske, som gennem sit nærvær og rolige tilgang til alt hvad han formidler, har formået at give mig en viden og en teknik, som jeg fortsat gør brug af hver eneste dag.
Jeg kan på det varmeste anbefale Adam Advaith.”

Susan Christensen – Master Coach & Karriererådgiver
SSC Karriererådgivning

Jeg ved, at du har noget specielt

Det ved jeg fordi jeg i over 12 år har undervist, trænet og hjulpet mennesker som dig, til at nå de ønsker de har for dem selv – igennem deres egen evne til at ændre sig.

Jeg tror nemlig på, at alle mennesker er helt unikke og skabt til, at leve et glædesfyldt liv i tråd med deres inderste værdier, uden at skulle lægge låg på sig selv og gøre det “man gør”.

Min baggrund er min motivation

Jeg har haft en karriere med fuld drøn på hvor jeg udviklede tinnitus, fordøjelsesproblemer og negative tankemønstre. Jeg havde gjort alt det “man” skulle gøre for at “leve et godt liv”, men med en tiltagende følelse af, at jeg ”burde da kunne være mere glad” end jeg var – og hvem er jeg egentlig inderst inde – dykkede jeg ned i en intens udforskning af hvad der skal til for at få styr på både krop og sind og tackle hverdagens udfordringer.

Korte fakta

 • Undervist mennesker i personlig og faglig udvikling siden 2003
 • Specialiseret i psykisk trivsel, arbejdsglæde & personlig vækst
 • Har i 10 år arbejdet som kropsterapeut & kampkunstinstruktør
 • Uddannet sergent fra Den Kongelige Livgarde
 • Haft egen virksomhed siden 2008
 • Uddannet maskin-ingeniør fra DTU med speciale i produktudvikling
 • Har i 5 år arbejdet med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge
 • Dyrker vinterbadning, yoga, Mountainbiking og elsker kaffe med Baileys
 • Opvokset i Sorø & har spillet klassisk klaver i 6 år

Er du klar til at tilmelde dig & vil se kalenderen?

JA, JEG ER KLAR! (Gå til kalender & tilmelding)