når tyngdekraften letter - staytrue martin kirkevang

Et ‘must-read’ til den romanelskende & hyggestundsnydende boglæser…

Wow…bare wow…Den her bog er virkelig inspirerende, dyb og forunderligt provokerende…og er sikker på den også er noget for dig…

Hvis du også gerne vil vokse som menneske og føle du er fri til at være dig selv og have det godt, som du nu engang synes giver mening for dig, så er bogen her virkelig et must read.

Den handler om at vågne op fra dagligdagens vanemæssige trummerum og finde sin egen vej til en dybere mening og glæde i livet. 

En god bekendt vendte tilbage og sagde til mig, efter jeg havde anbefalet ham at læse bogen:

“Den her bog er den bedste jeg nogensinde har læst…jeg både grinte og græd…hvis jeg aldrig skulle læse andre bøger og kun måtte vælge en enkelt…så er denne her mit klare valg…Den sætter så mange ting i perspektiv og gør op med mange af de normer og dogmer, som jeg altid har oplevet har været problematiske”…

På bogens bagside indledes romanen således:

“Marcus har alt det, han kunne ønske sig. Et drømmejob som succesfuld arkitekt, et kærligt og harmonisk parforhold, gode relationer til både familie og venner og en skøn lejlighed i det område, han gerne vil bo i. Men der mangler noget. Han kan bare ikke sætte fingeren på, hvad det er.

Efter en tid med masser af arbejde belønner han sig selv med et spaophold i Indien. Hvad han tror, skal blive en rejse udi velvære og luksus, bliver en rejse ind i forandring og fordybelse. På forunderlig vis fører en række katastrofer ham fra en behagelig tilværelse uden de store bekymringer ind i et liv fuld af udfordringer og uforudsigelighed. Han indser, hvor lidt han egentlig har levet, og hvor meget mere der venter på ham …”

Når tyngdekraften letter, er en bog der med fast og kærlig hånd gør op med de religiøse dogmer, den spirituelle elites selvfedme og pop-buddhismens uansvarlige passivitet. Den viser, hvor enkelt og livsbekræftende det spirituelle budskab egentlig er, men også hvor fordrejet og hæmmende nogle mennesker har fortolket det. Og der er nok at tage fat på. For Gud er blevet highjacked og misbrugt til at undertrykke i så mange år.

Som en kiropraktor, der sætter de forvredne knogler på plads, sådan placerer denne bog livet, døden, Gud og alt mulig andet i deres oprindelige form.  Den viser at man kan godt være et moderne menneske og tro på Gud på samme tid – for naturvidenskaben og Gud kan godt være gode venner. Den viser vej til en dybere meningsfuldhed og livsglæde i en tid præget af stress og modløshed.

Bogen udkom d. 27. april 2015 og du kan læse mere og bestille den direkte her:

Når Tyngdekraften letter – roman af Sebastian Nybo – køb den her

I bund og grund lægger den på en legende let, udfordrende og anderledes måde op til, at du skal leve det liv, som du føler giver mening for dig. Stå ved den du er. Og gå efter det, der bringer dig i kontakt med dit inderste væsen.

Den kan endda også fås som e-bog her:

Når Tyngdekraften Letter – Sebastian Nybo – E-bog

God fornøjelse 🙂

Share →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *