StayTrue coachingsamtaler

Et uformelt rum hvor vi sammen finder ind til det du har brug for…

Med personlige coachingsamtaler er det muligt, på en simpel og hurtig måde, at komme frustrationer, forvirring og stilstand til livs – samtidig med, at du også opnår at forstå årsagen til din situation og selv kan begynde at tage styringen i den rigtige retning. Du styrker dine egne fornemmelser og lærer at følge det du kan mærke, er rigtigt for dig.

I videoen kan du se om kemien passer og hvorfor et personligt coachingforløb med mig kan være relevant for dig…

Mærk glæden ved at stå ved dig selv…

“Jeg mødte Adam på et kritisk tidspunkt i mit liv.
Sjældent har jeg mødt et menneske, som gennem sit nærvær og rolige tilgang til alt hvad han formidler, har formået at give mig en viden og en teknik, som jeg fortsat gør brug af hver eneste dag.
Jeg kan på det varmeste anbefale Adam Advaith.

Susan Christensen – Master Coach & Karriererådgiver
SSC Karriererådgivning

Med personlige samtaler styrker du dit fundament & dit indre kompas:

Vi skaber et rum hvor der er plads til dig og det der fylder i dit liv, så du kan få et nyt perspektiv på dine udfordringer og blive set uden dømmende øjne og manglende forståelse. Ved at få en andens syn på det du ikke kan komme ud af, får du mulighed for at forstå hvad der reelt skal til for at ændre din situation.

Fordelen ved at dele dine tanker og tage dig selv alvorligt er, at du helt konkret kan give slip på følelser der bliver ved med at drille, få styr på dine tanker, mærke at du er accepteret uanset hvordan du har det og at der rent faktisk ér en vej ud af det.

Når du tillader dig selv at stå ved dig selv bliver det muligt, at mærke livets varme og glæde (igen), så den negative spiral ikke dræner dig for lysten til livet.

Du får skabt overblik & mere ro i dit liv, så du oplever at der rent faktisk kán gøres noget ved det du tumler med…og det vil blive tydeligt hvad du skal gøre for at komme derhen du gerne vil…

Du lærer at bryde fri af gamle vaner, komme af med følelser der stadig hænger fast, samt finde ud af hvad der egentlig gør dig oprigtigt glad – og turde prioritere dig selv – den vigtigste i dit liv…

Du vil opnå at mestre dit sind og følelser, så du forstår de udfordringer du har og ved hvordan du selv ændrer tingene, så du kan mærke at du er værdsat, som den du er og er fri til at være den du vil.

Kontakt mig for et uforpligtende møde

Er du klar til at mærke glæden ved at være dig?

“Adam har med sit rolige væsen og menneskelige forståelse en ekstraordinær evne til at coache ud fra individets særlige behov og personlighed, således at de bedst mulige resultater opnås.

En stor tak til dig Adam!”

Louise Coffari – Jurist, Head of section
Ministry of HNE, Greenland Government

“Efter en lang periode med modvind, havde jeg et stort behov for forandring, da tingene begyndte, at påvirke mig både fysisk og psykisk…
I vores samtaler, hjalp han mig med at finde ud af, hvad der i virkeligheden motiverede mig.
I d
enne givende proces lærte jeg at prioritere, og værdsætte selv de mindste ting i hverdagen.

Jonas Petersen, tømrer & bygningskonstruktør
Selvstændig

Sådan foregår de personlige samtaler og coachingsesssioner:

stjerne-lilleVi mødes i et behageligt og neutralt lokale i 1½ time pr. session, så du reelt får noget ud af din investering i dig selv

stjerne-lilleDu får mulighed for at fortælle om dig selv og det der fylder – jeg dømmer aldrig og har kun ét mål – at du skal have det godt

stjerne-lilleSammen undersøger vi hvorfor du oplever de udfordringer du har – og hvad du reelt kan gøre for at komme dem til livs

stjerne-lille

Ud fra hvad der bedst kan hjælpe dig, supplerer vi med konkrete teknikker som fx Mindfulness og træning på egen hånd

stjerne-lilleMin vigtigste opgave består i at hjælpe dig til at se dig selv og udfordre dine overbevisninger så de matcher dine ønsker

stjerne-lilleJeg fortæller dig altid min ærlige mening, men samtidig vil du opleve min venlige, rummelige og nærværende facon

PERSONLIGT FREMMØDE
1 session á 90 minutters samtale
Kr. 1100,-  pr. gang
Kontantbetaling ved ankomst eller mobilepay
Afmelding senest 24 timer før – ved aflysning senere end dette opkræves halv takst for sessionen.
Dato og tidspunkt aftales via mail eller opkald. Du kan ankomme op til 15 min. før, men forsøg at være præcis af hensyn til øvrige klienter.

Adresse:
StayTrue Kursuscenter
Nashøjvej 10
4700 Næstved

SKYPE ELLER TLF. – HVIS DU ER LANGT VÆK
1 session á 60 minutters samtale
Kr. 700,-  pr. gang
Mobilepay eller bankoverførsel samme dag du booker samtalen
Tilføj Skype ved at søge på min profil mail som er adam @ staytrue.dk eller min mobil 40406526 i god tid inden samtalen – sørg for at teste dit Skype virker…
Afmelding senest 24 timer før – ved aflysning senere end dette opkræves halv takst for sessionen.
Dato og tidspunkt aftales via mail eller opkald. Jeg ringer til dig på aftalt tidspunkt.

DONATIONSPRINCIP
Jeg synes, at alle skal have råd til at investere i deres eget liv, så føler du ikke, at du har alle midlerne, så må du betale lige præcis det du kan – uanset alder, status og midler. (Og du behøver ikke have dårlig samvittighed – for jeg mener det rent faktisk 100%).
Skriv eller ring til mig og forklar din situation, så finder vi en løsning.

En af de bedste beslutninger i mit liv
“Da jeg begyndte mit coachingforløb hos Adam var jeg præget af angst, tankemylder, manglende livsglæde og tro på mig selv. Adam lærte mig at passe på mig selv, finde ro og overskud og har givet mig en værktøjskasse, så jeg også i fremtiden kan navigere på de “dårlige dage” og i stedet mærke og omfavne nuet.

Jeg ser nu de gode ting i livet og kan løse mine følelsesmæssige udfordringer.
Adam er en meget tillidsvækkende og ikke-dømmende person med hjertevarme og empati.
Jeg kan helt og aldeles betingelsesløst anbefale Adam. Han har givet mig ubeskrivelig og uvurdelig glæde, styrke og tro.”

Charlotte Skovlund Jensen, Økonomiassistent
Gorrissen Federspiel

Hej, jeg hedder Adam.

“Jeg vil næsten være så fri at skrive, at du har ændret mit liv…Du bandt brikkerne sammen, som mørtel mellem mursten og formåede at give mig et håb om, at der er intet der er umuligt og at ting kan ændres.
Jeg bruger det dagligt og ser det har en effekt. Det er så enkelt at gøre noget ved, og ændre, tingene. Blot ved at være bevidst om hvordan.”

Yvonne Broby Madsen – Industrilaborant
Novo Nordisk A/S

Jeg ved, at du har noget specielt

Det ved jeg fordi jeg i over 12 år har undervist, trænet og hjulpet mennesker som dig, til at nå de ønsker de har for dem selv – igennem deres egen evne til at ændre sig.

Jeg tror nemlig på, at alle mennesker er skabt til, at leve et glædesfyldt liv i tråd med deres inderste værdier, uden at skulle lægge låg på sig selv og gøre det “man gør”.

Min baggrund er min motivation

Jeg har haft en karriere med fuld drøn på hvor jeg udviklede tinnitus, negative tankemønstre og mistede livsglæden. Jeg havde gjort alt det “man” skulle gøre for at “leve et godt liv”, men med en tiltagende følelse af, at jeg ”burde da kunne være mere glad” end jeg var – og hvem er jeg egentlig inderst inde? Jeg måtte derfor stå ved mig selv og turde dykke ned i en intens udforskning af hvad der skal til for at få styr på både krop og sind og tackle hverdagens udfordringer. Jeg fandt frem til, at det handler om at være tro mod sig selv…

Korte fakta

 • Undervist mennesker i personlig og faglig udvikling siden 2003
 • Specialiseret i psykisk trivsel, arbejdsglæde & personlig vækst
 • Har i 10 år arbejdet som kropsterapeut & kampkunstinstruktør
 • Uddannet sergent fra Den Kongelige Livgarde
 • Haft egen virksomhed siden 2008
 • Uddannet maskin-ingeniør fra DTU med speciale i produktudvikling
 • Har i +7 år arbejdet med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte & ledige
 • Dyrker vinterbadning, yoga, mountainbiking og elsker kaffe med Baileys
 • Opvokset i Sorø & har spillet klassisk klaver i 6 år

Er du klar til at finde ind til dig selv?

Kontakt mig for et uforpligtende møde

One Response to COACHING

 1. Charlotte Skovlund Jensen siger:

  “En af de bedste beslutninger i mit liv”

  Da jeg begyndte mit coachforløb hos Adam var min hverdag fyldt med angst, tankemylder og manglende humør og livsglæde og ikke mindst troen på mig selv – mit “fundament” var ligesom faldet sammen og al energi og glæde var væk.

  Jeg mødte Adam på et af hans foredrag og det gav mig et kæmpe boost allerede dagen efter og et stykke tid efter var jeg klar over, at jeg matte søge hjælpen hos Adam.

  Adam formåede med sin dejlige ro og balance og sit nærvær, på forunderlig vis, at overføre ro og balance til mit liv. Adam gav mig værktøjer til, hvordan jeg tænker og agerer mere positivt og bevidst.
  Forløbet var ikke kun samtaler men et velstruktureret forløb med opgaver, som jeg var rigtig glad for og som gav mig “drive”, satte tingene I perpektiv og gav mig troen på mig selv tilbage. Det gav mig med det samme fornemmelsen af, at jeg flyttede mig og aktivt arbejdede med.

  Roligt og professionelt tog Adam mig i hånden og ledte mig igennem forløbet, hvor jeg lærte at tage ansvar for mine tanker og mit liv. At passe godt på mig selv, finde ro, overskud og ikke mindst lykke. Adam lærte mig også, at det er mig selv, der tager skridtene i den rigtige retning.
  Desuden har Adam givet mig en værktøjskasse, så jeg også i fremtiden kan navigere på de “dårlige dage” og i stedet mærke og omfavne nuet og tænke: “Alting løser sig og det er I orden at være ked af det”.

  Idag vender jeg atter og atter tilbage til de redskaber, som Martin har givet mig og det styrker mig og troen på mig selv. Det er med til, at jeg ser de gode og smukke momenter i mit liv og i min dagligdag og jeg kan meget bedre konstruktivt og følelsesmæssigt løse de problemer der kommer.

  Adam er en meget tillidsvækkende og ikke dømmende person med hjertevarme og empati og en man straks kommer til at holde af, og ser frem til at skulle møde igen.
  Jeg kan helt og aldeles betingelsesløst anbefale Adam – han har givet mig ubeskrivelig og uvurdelig glæde, styrke og tro.

  Charlotte Skovlund Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *