Det siger mine kunder og klienter…

“Adam Advaith evner hvad ganske få mennesker gør…
Han er særdeles nærværende i sin måde at performe på. Han får hele salen med når han fortæller og guider dig gennem nyskabende, unikke og let håndgribelige teknikker inden for Mindfulness, mentaltræning, selvudvikling og stresshåndtering i et travlt og omskifteligt arbejdsliv.

Han får min bedste anbefaling!”

Jakob Flindt – Administrerende Direktør
WorksOnline

Birthe Degn - Region Sjælland“Adam formåede at inspirere og motivere hele personalegruppen med sit  foredrag krydret med overraskende øvelser, som vi kunne grine af på dagen, men som også gav bund for eftertænksomhed og nem implementering i tiden efter, sideløbende med givende coachingsamtaler.
Adams anderledes tilgang til at håndtere arbejdslivets udfordringer kan klart anbefales.

Hans tillidsvækkende facon og glade livssyn er smittende!”

Birthe Degn – ledende overradiograf
Slagelse sygehus

“Mine forventninger blev mere end indfriet. 
Jeg havde brug for at lære at ”geare” ned, da min dagligdag alt for længe havde kørt for stærkt, og jeg ville gerne lære at være mere tilstede i det jeg gjorde.
Og nu kan jeg tydeligt mærke en forskel.
Det var et fantastisk inspirerende forløb, pga. en meget vidende og engageret Adam Advaith.”

Birthe Møller Jensen – Kompetenceudvikling
Jyske Bank

“Tak for et virkeligt godt foredrag. Godt skruet sammen, fængslende fortalt, med masser af god energi, og en meget personlig historie underbygget med fakta.
Spændende og meget inspirerende at høre! Tak fordi du tog imod udfordringen hos os – jeg var rigtig glad for resultatet og fik mange positive tilkendegivelser fra projektlederne.”

Dorthe Thøgersen – Leder af IT Projektled. Kompetencecenter
PFA Pension

“Adam Advaith har evnen til at undervise i Mindfulness på en meget troværdig måde.

Som deltager i hans kurser, bliver man efterladt med en følelse af nyopnået viden og indsigt – både i Mindfulness og hvordan man bruger det i en hektisk hverdag og stresset liv.

Jeg vil helt klart anbefale Adam.

Stella Husted Krogager – Senior Management Assistant
Novo Nordisk A/S

“Adam har en enestående livsforståelse, som gør at hans kunder kan finde nye potentialer i dem selv. Han kobler konkrete teknikker med en utrolig personlig indsigt og har evnen til at gøre materialet nærværende, relevant og udviklende.

Det er en fornøjelse at deltage på Adams kurser og at samarbejde med ham – seriøsitet, humor og livsglæde er passende nøgleord til hans virke.”

Jesper Bundgaard – Direktør, Knowledge Management
Reloop Danmark A/S

“Jeg føler ikke længere, at jeg bliver kvalt i arbejdsopgaver, men kan se hvilken sti jeg skal følge!
Jeg har ikke længere dårlig samvittighed og kan koncentrere mig om den aktuelle opgave.
Du har givet inspiration til at gå efter det vigtigste – både på jobbet og privat.

Sanne von Eyben – Health & safety Coordinator
Novo Nordisk A/S

“Adam har med sit rolige væsen og menneskelige forståelse en ekstraordinær evne til at coache ud fra individets særlige behov og personlighed, således at de bedst mulige resultater opnås.

En stor tak til dig Adam!”

Louise Coffari – Jurist, Head of section
Ministry of HNE, Greenland Government

“Vi er gået styrket ud af processen og oplever mere energi, overblik og øget robusthed ifht. de mange arbejdsopgaver.

Vi kan efterfølgende se, at vi har en større bevidsthed om egne ressourcer, muligheder og begrænsninger, afledt af både foredrag, kursusdage og personlige samtaler.

Adam har kompetent mødt os med åbenhed og nysgerrighed. At lytte, er fremherskende hos ham. Han har igennem hele processen været ærlig og ligefrem – “det der står udenpå etiketten, er rent faktisk det du får!”.

Jeg er glad for at kunne anbefale Adam til andre.”

Knud Nordentoft – Skoleleder
Søgårdsskolen, Gentofte

“Adam har en meget rolig og behagelig stil og møder altid sine tilhørere i øjenhøjde. Motivation, Mindfulness og stresshåndtering – det hele er levende og relevant.
Hans metoder er baseret på videnskab, men bliver præsenteret på en måde som gør det anvendeligt for alle.

Sammen med teorien lærer han sine tilhørere nogle yderst effektive og let forståelige teknikker, der nemt kan implementeres i dagligdagen.

Vi har været utrolig glade for vores samarbejde med Adam og jeg kan hermed give ham min varmeste anbefaling.”

Martin Brogaard – Master Trainer, speaker & coach
DropUd Aktivering

“Vær tro mod dig selv – Adams indsigt og inspiration til at skabe et optimalt arbejdsliv, bringer han videre på den bedste måde overhovedet. Jeg har virkelig taget alle de værktøjer til mig, som han bruger, for at finde min ro og min vej i livet. 

Med et energisk foredrag om ”Arbejdsglæde”, sidder over 50 mennesker med overskud, energi, glæde og fornyet tillid til at både job og arbejdsliv er lige for fødderne af os.
Det er nu tydeligt, at for at få psykisk robusthed, styrke samarbejdsevnerne og sikre et godt arbejdsliv, så skal man kende nogle helt særlige principper.

Gitte Daurehøj – Account Manager
Falck Danmark

“Jeg vil næsten være så fri at skrive, at du har ændret mit liv…
Du bandt de brikker sammen, som mørtel mellem mursten, som jeg havde samlet sammen gennem tiden.
Du formåede at give mig et håb om, at der er intet der er umuligt og at ting kan ændres.

Jeg bruger det dagligt og ser det har en effekt på mine omgivelser. Det er så enkelt at gøre noget ved, og ændre, tingene. Blot ved at være bevidst om hvordan. Det fik du, på en meget meget fin, pædagogisk og rolig måde, med mange eksempler, film, øvelser og personlig empati, formidlet videre til os.”

Yvonne Broby Madsen – Industrilaborant
Novo Nordisk A/S

“Adam er yderst professionel og formår at være åben og forandringsvillig ifht. at optimere undervisningen til vores jobsøgende og studerende.
Hans reflekterende evne sætter vi stor pris på, ligesom denne er en nødvendighed for fortsat at udvikle og optimere vores arbejdsopgaver.”

Mette Egeberg, Teamleder
AOF Job & Uddannelse Gladsaxe-Gentofte-Lyngby

“Adams teknikker er det der har gjort, at jeg nu er gået fra, blot at være deltager i løbene, til rent faktisk at ligge blandt de allerbedste i verdenselitens top.

Via det rette fokus gennem metaltræning, er det sket på een enkelt sæson!”

Mads Weidemann – Professional Downhill Mountain Biker
www.madsweidemann.com

“Det har været en spændende rejse, at blive guidet gennem de metoder, som Adam har introduceret.

Gennem helt konkrete øvelser, har jeg fundet frem til en følelse af, at jeg nu kan stole på mine egne fornemmelser for, hvad der er godt for mig.”

Lykke Kjær – Ergo- & psykoterapeut
Træningsfunktionen

“Jeg mødte Adam på et kritisk tidspunkt i mit liv.
Sjældent har jeg mødt et menneske, som gennem sit nærvær og rolige tilgang til alt hvad han formidler, har formået at give mig en viden og en teknik, som jeg fortsat gør brug af hver eneste dag.
Jeg kan på det varmeste anbefale Adam Advaith.

Susan Christensen – Master Coach & Karriererådgiver
SSC Karriererådgivning

Charlotte lille“Da jeg begyndte mit coachingforløb hos Adam var min hverdag fyldt med angst, tankemylder og manglende humør og livsglæde og ikke mindst troen på mig selv.

Han lærte mig at passe godt på mig selv, finde ro og overskud og har givet mig en værktøjskasse, så jeg også i fremtiden kan navigere på de “dårlige dage”. Jeg formår nu, at se de gode ting i livet og at løse de følelsesmæssige udfordringer der kan komme i dagligdagen. 

Adam er en meget tillidsvækkende og ikke-dømmende person med hjertevarme og empati.

Jeg kan helt og aldeles betingelsesløst anbefale Adam.
Han har givet mig ubeskrivelig og uvurdelig glæde, styrke og tro.”

Charlotte Skovlund Jensen, Økonomiassistent
Gorrissen Federspiel

“Efter en lang periode med modvind på arbejdsfronten, kunne jeg mærke et stort behov for forandring, da arbejdet begyndte, at påvirke mig både fysisk og psykisk. På Adams selvudviklingskursus, lærte han mig en række konkrete øvelser, hvilken var lige den medicin jeg havde brug for.

Ligeledes havde vi en række samtaler, som hjælp mig med at finde ud af, hvad der i virkeligheden motiverede mig.
Denne givende proces hjalp mig til at prioritere anderledes, og i en langt større grad, at værdsætte selv de mindste ting i hverdagen.

Konklusionen må være, at Adams positive indgangsvinkel, har for mig været en stor kilde til inspiration – og jeg bruger i vid udstrækning mange af de værktøjer Adam introducerede.”

Jonas Petersen, tømrer & bygningskonstruktør
Selvstændig

Thomas p. hejles foredrag anbefaling arbejdsglæde trivsel samarbejdeThomas P. Hejles Fritidshjem og vores netværksinstitutioner deltog på et inspirerende fyraftensmøde om trivsel og arbejdsglæde hvor Adam Advaith holdt foredrag for os.

Alle syntes, at det var en spændende og udfordrende aften – og oplægget i sin helhed var meget præcist og underholdende.

Redskaberne vi fik med var klart brugbare og en del af medarbejderne har efterfølgende brugt nogle af øvelserne i deres dagligdag. Aftenen var skruet godt sammen i forhold til både grundlæggende teori og øvelser og var afstemt fint i forhold til målgruppen.

Som foredragsholder var du en fornøjelse at opleve. Dit gåpåmod og din entusiasme smittede af og gjorde, at man havde lyst til at opleve og lære. Dit foredrag om arbejdsglæde og personlig trivsel er klart anbefalelsesværdigt og din tilgang til emnet er meget inspirerende.”

Bjørn Vibholm, institutionsleder
Thomas P. Hejles Fritidshjem, København

grenaa kommune logo“Den sidste tirsdag aften i oktober 2014 var 150 pædagogiske medarbejdere samlet til stormøde i Område Grenaa, Norddjurs Kommune. Temaet var ”det gode arbejdsmiljø”, og derfor var trivselsekspert Adam Advaith fra StayTrue.dk inviteret til at holde foredrag for os – og det fortrød vi ikke.

Adam gav os både teoretisk og praktisk indsigt i hvorfor og hvordan medarbejdere kan have glæde af at indføre Mindfulness meditation i en travl hverdag. Det lykkedes  Adam, på fornem vis, at introducere til og gennemføre konkrete Mindfulness øvelser med 150 personer!

Alle gik hjem med en teoretisk indsigt i hvordan Mindfulness kan være hjælpsomt, og alle deltagerne mærkede på egen krop, hvordan Mindfulness kan praktiseres. Tilbagemeldingerne fra medarbejderne har været positive og flere har prøvet Mindfulness øvelserne hjemme og på deres arbejde.

Vores møde med Adam var en positiv oplevelse!

Ledelsesteamet, Område Grenaa – dagtilbudsområdet
Norddjurs Kommune

Galaksen Vejle foredrag anbefaling Stay True KirkevangVi har haft en helt fantastisk dag sammen med Adam Advaith med et foredrag om trivsel, samarbejde og kommunikation.

Efter at have været 4 selvstændige huse, var vi blevet lagt sammen til en stor institution, der på sigt skulle opleve et fællesskab og agere som een enhed. 

Adam havde gjort sit forarbejde godt og vidste, hvad det var vi ønskede. Vi fik så meget brugbart og konstruktivt med fra Adam, at samtlige personale følte sig løftet og fyldt med ny energi til opgaverne og udfordringerne fremover.

Adam var meget inspirerende og havde en utrolig respektfuld tilgang, som smittede af på alle deltagere. Han fyldte hele personaledagen med god energi, og lærte os helt konkret, at gøre noget ved tingene, hvordan vi ændrer adfærd som individer og som teams, samt at få det bedste ud af det, der ikke kan forandres. Vi forstod hvorfor vi alle har et ansvar for det fælles bedste og meget meget mere, der har bidraget til et sundt psykisk arbejdsmiljø.

Stadigvæk i dag, et år efter, kan man høre rundt omkring hos personalet: ”Husk vores sms-mantra”, og andre referencer fra kursusdagen. Jeg kan varmt anbefale Adam til andre som vil have fornyet inspiration til en hverdag med øget trivsel og samarbejde.

Inger Kretzschmar Seligmann, pædagogisk leder
Galaksen/Stjerneskuddet, Vejle

allerød kommune foredrag trivsel samarbejde martin kirkevang”Tak for et super inspirerende og givende kursus i vores institution på en udbytterig personaledag. Dit engagement og ærlighed ramte alle medarbejdere og vi kan genkende os i de historier du fortalte.

Flere af medarbejderne er kommet til mig efterfølgende og vi har fået en god snak. Jeg er utrolig glad for at jeg, via din store viden, indsigt og måde at formidle på, sammen med resten af personalet har fået mulighed for, at få indsigt i hvorfor vi handler som vi gør og fået redskaber til at ændre det.

Det du fortalte, formåede du til fulde at formidle simpelt og ligetil, så det kan integreres i dagligdagens oplevelser – både på jobbet og privat. Pga. din workshop har vi i institutionen fået en større forståelse for hinanden, et bedre samarbejde, samt større åbenhed og tillid.

Vi gik alle hjem efter vores arrangement med dig – fuld af energi – og vi glæder os allerede til en opfølgning.”

Bente Andersen, ledende pædagog
Institution, Allerød Kommune

“Kære Adam, jeg vil gerne sige dig af hjertet tak…Tak, fordi du giver så meget af dig til os alle der leder efter mere balance i livet. jeg føler, at selvom jeg ikke kender dig, så er du min bedste ven.

Mit bekendtskab med dine meditationer startede for et år siden, hvor jeg var i dyb krise og vidste slet ikke hvordan jeg kunne komme op igen. Jeg faldt over din meditation “Fred i dig” på YouTube – det var et græsstrå jeg kunne holde ved i den svære tid. 

Siden da fandt jeg både til din e-bog “Jeg tør godt!” og talkshowet “Det Forunderlige Hjørne” – og som det sidste har jeg fulgt dit online kursusforløb “Mediter når du vil”. Og sikke en rejse jeg har været på. 

Det er simpelthen fantastisk materiale du har udviklet. Der er så meget ro, dybde og kærlighed i det…Det er eliksir til min sjæl og mit sind. Jeg kan ærlig sige, du har forandret mit liv og vist vejen tilbage til ro, fred og mig. Jeg er så taknemlig, at jeg ikke kan beskrive det med ord. 

Du ønskes alt det bedste, Adam, og TUSIND TAK, at du gør verden til et bedre sted. “

Dorthe Clausen, cand.pæd.
Struer Kommune

nina-frahm“I vores netværksgruppe havde vi fornøjelse af, at få foredragsholder Adam Advaith til at skabe fornyet energi med foredraget ”Kom ud af kampen og ind i glæden”.

Det var en stor inspiration for vores mange medlemmer, der alle har haft flere kampe at slås med, både privat og arbejdsmæssigt, hvoraf de fleste er kommet uden for arbejdsmarkedsregi pga. alder, sygemeldinger eller arbejdsløshed.

Adam fortalte levende og nærværende om sine egne kampe og hvordan han var kommet ud af dem – og det gjorde indtryk på alle i salen.

Vi kunne nikke genkendende til hverdagens problematikker og meget nemt associere os ind i hans egne historier om at finde glæde i livet, samt bruge de konkrete redskaber han gav os med på vejen.
Foredraget gav os i høj grad motivation til fortsat at udvikle os til mere glæde i dagligdagen og inspiration til også at danne gode relationer, så vi sammen kan holde fokus på det der er vigtigst i livet.

Vi vil gerne takke Adam for at give sig tid til os og for den sprudlende energi hans foredrag gav.“

Nina Frahm, Formand
AktivVirken Køge

“Adam Advaith har hjulpet os som institution, gennem en længerevarende forandringsproces med sammenlægning af to institutioner.

Han har givet os kvalificerede input og været med til at styrke den enkelte medarbejders trivsel, omstillingsevne og håndtering af de problemer der vil opstå når man skifter fra et gruppe- til teamorienteret samarbejde.

Adams kurser har skabt grobund for øget respekt og omsorg for kollegerne, samt sagligt og professionelt samarbejde under forandringsprocesser. Vi har oplevet en fantastisk ro og opløftende stemning på arbejdspladsen efterfølgende.

Derudover har vi lært redskaber til at skabe øget trivsel, robusthed og skabe et fælles sprog for at skabe et sundt psykisk arbejdsmiljø. Adams måde at inkludere deltagernes forskellighed, komme med konkrete og meget simple måder at skabe god trivsel på, samt de mange lavpraktiske eksempler fra hverdagen, har gjort at vores samarbejde glider lettere og giver betydeligt færre konflikter.

Takket være Adams viden og indsats, fik vi løsnet op for snakkene og det gode samarbejde, således alle nu kan samarbejde med fornyet motivation og god energi.

Susanne Buch Jepsen, institutionsleder
Institution Solskin, Århus


Her er der et udpluk af de fascinerende virksomheder jeg arbejder med

Leo-Pharma

PFA Pension

SKAT

jyske-bank-170px

MDIS

Struer-Kommune kursus samarbejde trivsel arbejdsglæde

roskilde kommune

esbjerg_kommune_stay true_arbejdsglæde kursus

Forsvaret

Region Sjælland

sundhedsstyrelsen

confexlogolille

HSP foreningen mindfulness kursus

brøndby

AOF Job_uddannelse

Team Millenium

SK Reflekt

Optimal Næring

gentofte børnevenner

drop_ud