« Tilbage til det forunderlige hjørne

#23: FØLG DE MERE MENINGSFULDE VEJE I LIVET
Udgivet d. i , , , af Adam Advaith

I denne episode møder vi Christina Hernvig, der fortæller om det at turde følge sine egne fornemmelser og at være nysgerrig på livets mange måder at blive udlevet på. Hun har selv altid haft en lyst til at udforske hvordan man kan leve et autentisk og glædesfuldt liv og har på egen krop erfaret hvad det kan betyde, når man finder modet til at følge nogle mere meningsfulde veje i livet – frem for at gøre det som normer og samfund fortæller man skal.

#6: OM AT SÆTTE PERSONLIGE GRÆNSER
Udgivet d. i , , af Adam Advaith

I dette afsnit af Det Forunderlige Hjørne taler jeg om at sætte personlige grænser. At selvom tomaterne bliver skåret forkert og du gør dit bedste, så kan det være giga grænseoverskridende at blive kigget over skulderen. Og om at passe på dig selv i sociale relationer ved venligt og bestemt at vise dine omgivelser hvad du står for, vil gå med til, ikke vil finde dig i og derved blive meget gladere sammen. Hvordan du kan finde ro i dig selv og styrke din indre styrke fordi du står ved dig selv. Har du selv grænser? og kommer de til udtryk lidt for firkantet eller flyder din kant helt ud fordi du ikke aner det?

#5: KOMMUNIKER BEDRE MED DIG SELV & ANDRE
Udgivet d. i , , , af Adam Advaith

Vi gør det med alt og alle hver dag – kommunikerer…Sprog og kommunikation er så essentiel en del af vores liv og former vores relationer og måde vi er på – både når vi tør og ikke tør at give udtryk for vores meninger, holdninger, behov og budskaber.
Når vi er opmærksomme på hvordan vi kommunikerer, så kan vi bedre løse konflikter, tackle egen usikkerhed og skabe læring og nye bånd til partner, kollegaer og familie.
Hør en ekspert fortælle om god kommunikation og hvordan du kan bruge det til at have det godt med dig selv og andre.

#1: MIN FØRSTE GANG
Udgivet d. i , , af Adam Advaith

I dette afsnit af Det Forunderlige Hjørne starter jeg hele talkshowet op og giver dig et indblik i tankerne bag showet, hvordan du kan være med og bryder allerede nu med normerne.
Jeg sætter fokus på simple og konkrete tankemåder, som kan støtte dig i at huske de positive ting i hverdagen og hvordan udfordringerne ikke får lov at styre.
Hør hvorfor du skal handle i Netto, om at passe på hullerne i vejen, at vågne til et kæmpe smil, samt kærestens pudselanker der troner på sofabordet. Det handler om at gøre hvad du kan for at have det godt, hvor du er, i dit liv…