“Jeg føler ikke længere, at jeg bliver kvalt i arbejdsopgaver, men kan se hvilken sti jeg skal følge!
Du har givet inspiration til at gå efter det vigtigste – både på jobbet og privat.”
– Sanne von Eyben, Novo Nordisk A/S

Foredrag med mening & glæde

“Få nye baner, til de gamle vaner”

Interesseret?

Send en mail & hør mere om hvordan netop dit foredrag kan udformes & målrettes

Eller ring på tlf. +45 40 40 65 26

KONTAKT MIG NU
(pop-up vindue)

Med et foredrag er det muligt, på en simpel og hurtig måde, at komme udfordringerne til livs – samtidig med, at i også opnår fornyet indsigt i egne ressourcer.

arbejdsglaede-ikonARBEJDSGLÆDE & PERSONLIG TRIVSEL

– Hvad skal der til?

Mange føler de bliver drænet for energi og mister motivationen i en travl hverdag.  Med et stadigt stigende arbejdstempo, skal der kun lidt til at modstandsdygtigheden overfor omgivelserne daler. Lær at vende underskud til overskud og hvordan i opnår mere arbejdsglæde!

LÆS MERE (& print en .pdf)

SUNDT PSYKISK ARBEJDSMILJØ

– Sådan kommunikerer i !

Lær hvordan i bevarer og styrker et sundt psykisk arbejdsmiljø og undgå sygemeldinger og mistrivsel. På en effektiv måde kan de 4 persontyper og de 7 kommunikationstrin afhjælpe konflikter og sikre den gode tone, så i skaber samarbejde frem for modarbejde.

LÆS MERE (& print en .pdf)

MEDITATION &  MINDFULNESS

– Fordi du ikke er en Duracell kanin!

Øg nærværet via Mindfulness, som et fantastisk redskab til lynhurtigt at skabe den ro, der skal til, for at passe på dig selv i hverdagen. Lær at tæmme tankemylderet, komme tilstede midt i travlheden og opdag hvad du som individ og kollega kan gøre for at undgå stress og indre uro. Gennem konkrete øvelser lærer i at holde fokus på det vigtigste.

LÆS MERE (& print en .pdf)

ENERGI & PERSONLIG POWER

– Sådan får du mere af den!

Nogle mennesker har det – andre har ikke…Men det kan trænes! Lær nogle simple og effektive energiøvelser til fornyet energi og øget robusthed. Undgå at bukke under for hverdagens pres. Få indsigt i dine uudnyttede ressourcer – og lær at (gen)aktivere dem! På med lattermusklerne og den sjove oplevelse.

LÆS MERE (& print en .pdf)

sammenhold-samarbejde-talenterNÅR JOBBET GIVER MENING

– Bring de naturlige talenter i spil!

Løft energien og forny det positive fokus i hverdagen på jobbet. Med dette oplæg genfinder vi forståelsen og meningen med det hele. Undgå at sidde fast i det der ikke virker og husk på, at alle har et personligt medansvar for at tage udgangspunkt i det der virker, holde fokus på hinandens styrker og huske, at alle er lige vigtige, uanset hvilken rolle man har.

LÆS MERE (& print en .pdf)

“Adam Advaith evner hvad ganske få mennesker gør…
Han er særdeles nærværende i sin måde at performe på. Han får hele salen med når han fortæller og guider dig gennem nyskabende, unikke og let håndgribelige teknikker inden for Mindfulness, mentaltræning, selvudvikling og stresshåndtering i et travlt og omskifteligt arbejdsliv.
Han får min bedste anbefaling!”

Jakob Flindt – Administrerende Direktør
WorksOnline

Birthe Degn - Region Sjælland“Adam formåede at inspirere og motivere hele personalegruppen med sit  foredrag krydret med anderledes øvelser, som vi kunne grine af på dagen, men som også gav bund for eftertænksomhed og nem implementering i tiden efter.
Martins tilgang til at håndtere arbejdslivets udfordringer kan klart anbefales. Hans tillidsvækkende facon og glade livssyn er smittende!”

Birthe Degn – ledende overradiograf
Slagelse sygehus

“Tak for et virkeligt godt foredrag. Godt skruet sammen, fængslende fortalt, med masser af god energi, og en meget personlig historie underbygget med fakta.
Spændende og meget inspirerende at høre! Tak fordi du tog imod udfordringen hos os – jeg var rigtig glad for resultatet og fik mange positive tilkendegivelser fra projektlederne.”

Dorthe Thøgersen – Leder af IT Projektled. Kompetencecenter
PFA Pension

stjerne-lilleForestil jer at

…i bliver mere modstandsdygtige over for forandringer?

stjerne-lilleForestil jer at

…kreativiteten styrkes og motivation til opgaverne stiger?

stjerne-lilleForestil jer at

…i præsterer endnu mere effektivt og opnår bedre resultater?

“Her er hvem jeg er, og hvorfor i kan stole på mig”

Lidt om mig og hvordan jeg kan hjælpe dig

Jeg underviser  mennesker i at tage styringen i deres eget arbejds- og privatliv og finde glæden og den indre ro midt i hverdagens travlhed, ved at lære dem selv at tackle de udfordringer de møder og turde være sig selv, så både negative tanker og manglende energi ikke længere skaber konflikter, problemer med samarbejdet og ophobning af stress.

Lidt om min baggrund og hvorfor jeg er relevant

Siden 2003 har hjulpet mennesker med at skabe positive forandringer. Jeg har haft en karriere med fuld drøn på hvor jeg udviklede tinnitus, fordøjelsesproblemer og negative tankemønstre. Med en tiltagende følelse af, at jeg ”burde da kunne være mere glad” end jeg var, dykkede jeg ned i en intens udforskning af hvad der skal til for at få styr på både krop og sind og tackle hverdagens udfordringer.
Tidligere er jeg uddannet sergent fra Den Kongelige Livgarde, maskiningeniør fra DTU, samt har fungeret i 10 år som kropsbehandler og kampkunstinstruktør. Jeg har ligeledes i 5 år arbejdet med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge.

Her er den forskel, som jeg arbejder for at gøre

Jeg arbejder for at forandre folks perspektiver, sådan så det er lettere at opnå mere arbejds- og livsglæde. Det gør jeg, fordi jeg tror på, at det er vigtigt at passe på sig selv i en stresset hverdag og hvis flere mennesker tør at være sig selv og gøre det de brænder for, så vil de kunne opnå den indre ro og tilfredshed, der skal til for at holde fokus på det der er vigtigst.

“Et fantastisk budskab om at være tro mod sig selv. Med udgangspunkt i sin egen historie viste han, hvordan det er muligt at tage styringen i sit liv og udfordre sig selv og sin frygt. Meget inspirerende og mange gode pointer og teknikker lige til at arbejde videre med…
– hvis man tør!”

Johannes Jacobsen, Cand. mag. pæd.
AC Generalist

Her er nogle af de fascinerende virksomheder, som jeg har hjulpet til bedre resultater

novo-nordisk

Leo-Pharma

Forsvaret

SKAT

roskilde-kommune-300x97

Struer-Kommune kursus samarbejde trivsel arbejdsglæde

esbjerg_kommune_stay true_arbejdsglæde kursus

PFA Pension

Ja! Vis mig beskrivelsen af foredragene!

Er i klar til et foredrag med mening & glæde?