MEDITATION & MINDFULNESS
– Skab nærvær & fokus

Husker i at genoplade batterierne og passe på hinanden?

De fleste mennesker kender til, at en travl hverdags mange indtryk, konfrontationer, støj, krav og forventninger gør, at det kan være rigtig svært at bevare det rolige overblik og undgå, at lade sig hylle ud af balance. Det er som om, at den indre ro er svær at holde fast i – og det går oftest ud over vores kollegaer, familien – samtidig med at glæden og humøret daler til fordel for irritation og træthed.

Den gode nyhed er, at selvom vi lever i en hektisk tid, så er det faktisk muligt at træne sin evne til at bevare roen – selv i pressede situationer. Kurset tager udgangspunkt i de evidensbaserede teknikker af meditation, nemlig Mindfulness.
Det kan læres af alle og kræver ingen forudsætninger…
Meditation er ikke en mirakelkur hvor du svæver på en lyserød sky og skal sidde i lotusstilling – men er dog et meget jordnært, letforståeligt og simpelt redskab, der rent faktisk danner et kvalificeret bud på en virksom måde, at komme mange af de vante udfordringer til livs og blive mere robust og i stand til at tackle dagligdagens krav.

Meditation er heller ikke farligt. For med mere end 2.500 forskningsforsøg verden over, har videnskaben bevist, at vi rent faktisk kan se på hjernen og kroppen, at det virker! Det giver os én af vor tids mest kraftfulde teknikker til at forebygge og afhjælpe stress og smerter.
Mindfulness hjælper os til, bevidst og roligt, at navigere i en hektisk hverdag med mange bolde i luften.

Og når først du har oplevet, hvor let det er, at tæmme tankerne og bevare din energineutralitet – og ved hvor lidt der skal til for at modvirke, at du mister overblikket, så er det lige pludselig både simpelt, motiverende og glædesfyldt, at genvinde sit fokus, koncentration og overskud – og styrke arbejdsglæden!

Du vil lære hvordan du undgår kostbar spildtid med bekymringer og negativitet og hvordan du bruger det til at optimere samarbejdet med dine kollegaer.

Workshoppen gennemgår alle væsentligeaspekter af Mindfulness, samt den effekt en daglig praksis af meditation har på stress, energi og evnen til at klare krav og forventninger. Der lægges i workshoppen vægt på guidede instruktioner og praktiske øvelser kombineret med kortere oplæg.

I workshoppen kommer Martin Kirkevang ind på følgende centrale elementer:

# Hvad er meditation og hvorfor virker det?
# Hvordan kan meditation øge din opmærksomhed?
# Hvad kan vi se fra forskningen i meditation?
# Hvordan skiller du væsentligt fra uvæsentligt og passer på dig selv?
# Hvordan bruges meditation i relationer og til at forbedre kommunikationen?

Praktisk

Varighed:
3 timers workshop
6-7 timers heldagskursus
AV: projektor, lyd, flipover
For virksomheder & institutioner,
afdelinger og personalegrupper

Send en forespørgsel

  Dit navn & firma (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Hvilket kursus er du interesseret i?
  (skal udfyldes)

  Din besked

  Målgruppe & antal

  Kurset henvender sig til alle der ønsker at arbejde med personlig og faglig udvikling, samt at få styrket det indre lederskab for at få mere energi, ro og overskud til en krævende hverdag – så du kan trives og føle endnu mere arbejdsglæde. Det er særligt godt til at udvikle samarbejde og trivsel i hele personalegrupper og internt i teamsamarbejde, samt som ledelsesværktøj. Typiske eksempler er virksomheder, kommuner, skoler & institutioner, med teams på fx 4-8 personer, personalegrupper og afdelinger fra ca. 5-25 personer.

  Varighed & materiale

  3 timers workshop inklusiv arbejdsmateriale tilsendt inden kurset, guidet Mindfulness CD, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset.
  – eller –
  6 timers kursus (- frokost) inklusiv arbejdsmateriale tilsendt inden kurset, guidet Mindfulness CD, samt gratis effektsikring og sparring pr. tlf. efter kurset

  Afholdelse & sted

  Kurset kan afholdes i hele Danmark og fakturering er ex moms og transport.
  Typisk bruger mine kunder det som et led i en personaledag eller som alternativ til et personalemøde, teamudviklingsweekend, ledermøder på konferencehoteller – og ofte som formiddag, eftermiddag, aften eller heldagsindlæg.
  Det kan afholdes alle hverdage, aftener og weekender efter nærmere aftale.

  Lokaler & udstyr

  Lokalet skal være forholdsvis afskærmet fra trafikstøj, larm fra kontorer, legepladser m.m. grundet øvelsernes karakter, der fordrer en vis ro og plads til fordybelse.
  Til rådighed skal være hvid væg eller lærred til fremvisning af præsentation med projektor (denne medbringer jeg selv), samt en flip-over eller whiteboard tavle.

  bullets enkelt

  Tidligere kunder udtaler om Mindfulness kurserne

  Boformen kærvang 152x152“Det var en supergod aften med Adam Advaith fra StayTrue. Vi var hele 40 personale sammen med ham i en 3 timers lærerig workshop i Mindfulness meditation.
  Meget blev nået og forstået på kort tid. Både med spændende teori, praktiske øvelser og brugbar fælles refleksion der understøttede vores virksomheds værdier og retning.

  Adam er en dygtig, smittende  og engageret formidler. Han er givende – og det er nemt at tage imod hans budskab om at stoppe op, være nærværende og fokusere på de vigtigste ting i hverdagen.
  Adam var tydelig, direkte og humoristisk i sin formidling. 

  Mange medarbejdere oplevede det som at få en gave til sit velbefindende og har efterfølgende udtrykt, at ”det var en god aften, det kunne jeg bruge til noget, til mig selv, vores samarbejde og til at skabe gode tilstande for beboerne. En fælles oplevelse der gav glæde – tak.

  Inger Marie Andersen – Forstander
  Boformen Kærvang

  Børnehuset Ærtebjerggaard 2Det var en utrolig spændende aften, hvor alle i personalegruppen fik noget med hjem.

  Kombinationen af øvelser, teori og Adams egne erfaringer med Mindfulness gør, at man får en indsigt i, hvor værdifuldt mindfulness er.

  At det er et redskab, som er lige foran næsen på os. Det handler bare om at gribe det og bruge det.

  Adam har en energi og en oprigtighed, som gør at man lytter til ham, og vi alle gik fra workshoppen fyldt med energi på trods af en lang arbejdsdag.

  Jeg anbefaler ham til alle, som vil give sine medarbejdere en gave, som kan bruges både i jobbet og i privatlivet 🙂

  Adam har sat sine aftryk i vores hus!

  Manuela Roccato – Daglig Pædagogisk Leder
  Børnehuset Ærtebjerggaard

  Underviser:

  martin billede sort-hvid 150Adam Advaith brænder for menneskelig trivsel.
  Han har på egen krop rusket i fundamentet og erfaret hvilke processer og redskaber, der rent faktisk virker og skaber målbare resultater, når man ønsker at skabe forandring og tackle hverdagens udfordringer.

  I mere end 12 år har han praktiseret meditation, kinesisk kampkunst, kropsterapi og mental udvikling – og har skabt sig en unik hands-on kompetence med konkret og anvendelig stresshåndtering. Adam driver konsulentvirksomheden StayTrue og er tidligere bl.a. uddannet sergent fra den Kongelige Livgarde, samt maskiningeniør og har flere års erfaring med misbrugere, kriminelle og socialt udsatte unge.

  Interesseret?

  Send en mail og hør mere om hvordan netop dit kursus kan udformes & målrettes

  Eller ring på tlf. +45 40 40 65 26

  KONTAKT MIG NU
  (pop-up vindue)