Pia Brøndum lilleDenne episode handler om at slippe kampen og finde tillid til livet – at begynde at nyde at leve frem for at kæmpe for at leve.

Og at vide der aldrig er en følelse der er forkert og at følelser kommer af en årsag.
Om at du kan slutte fred med det der har været svært og hilse fortiden velkommen og turde være med den, så livet kan blive en leg frem for bare en ligegyldig streg.

Pia Brøndum, der arbejder som coach & mentor, er min gæst i episoden og lever sit liv med det formål at hjælpe andre til at springe ud og blomstre.
Hun er selv opvokset i en såkaldt kernefamilie, men har oplevet moderens alvorlige sygdom hele hendes liv og haft det som sit omdrejningspunkt.
Under overfladen har det været meget tungt for hende fordi hun altid har været et sensitivt menneske.

Pia blev derfor hurtigt “en lille voksen” og havde altid antennerne ude for at passe på sin mor og sikre sig at folk omkring hende var okay.
Hun fik ros for at være “en dygtig pige” fordi hun var så fattet og hjælpsom med at handle og støtte. Og her startede hendes ydre behov for anerkendelse.

Når de andre piger legede frit og ubekymret, mærkede hun selv en ufrivillig trang til at tage hjem og passe på sin mor, frem for at blive og lege.
Og denne manglende opmærksomhed på sig selv, samt egne følelser og behov, gjorde at hun fik fysiske skavanker og psykiske udfordringer som bl.a. frustrationer og vrede.

Pia begyndte også at tvivle på sine egne fornemmelser fordi hun godt kunne mærke det stod skidt til, mens de voksne i god tro sagde alt var ok. Kontrollen og mistilliden til livet sneg sig ind og op gennem teenagealderen lagde hun mere og mere låg på egne følelser og blev meget medafhængig af relationer, hvilket bl.a. gav en del dysfunktionelle forhold hvor hun skulle “redde” og “hjælpe” sine partnere.

Lyt med og hør hvordan hun blev klar over at hun havde et negativt livsmønster og hendes rejse til at erkende hvilke følelser hun reelt gik med og hvordan hun gjorde sig fra af de traumer, som opvæksten havde givet.
Pia fortæller om hvordan oplevelser sætter sig i psyken og giver anvisninger af hvordan man kan gøre sig fri af deres tag i os.

Tanker, følelser og krop hænger sammen – og når du indser at du er så meget mere og at du har noget i dig, som naturligt er dig, så vil du kunne nyde at leve…og være den du er…

Du finder mere om Pia Brøndum og hendes kurser og kontaktinfo på indresandhed.dk.

En stor tak til min gæst i denne episode for at ville dele og tusind tak til dig, der lytter med.

DET FORUNDERLIGE: Når man bliver mor inden “De Unge Mødre” kom på TV, de skæve skruer tiltrækker skæve skruer, tøm den ildelugtende skraldespand med gasmaske og heldragt, når knæene taler til dig, samt når du dropper ud af gymnasiet og mærker det store ramaskrig fra familien.

SPILLETID: 1 time 11 minutter 22 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *